Home » Fashion

Zaterdag 9 juli

5 Typen schoenen die écht niet meer kunnen anno 2016

Soms loop ik over straat en zie ik sommige mensen er nog mee lopen: schoenen die écht niet meer kunnen in 2016. Misschien lopen ze wel heel lekker of zijn ze handig, maar mocht je één van deze varianten nog dragen dan zou toch maar even om je heen gaan kijken of er geen andere variant is die ook heel lekker loopt of handig is...

1. Lage sleehakken

Volgens mij hebben alleen tienermeisjes die net met hakken beginnen deze schoenen, maar dan nog wil ik er even aandacht aan besteden. Als je als tiener begint met hakken lopen, maakt het echt totaal niets uit of je een heel lage variant pakt, of gelijk met stiletto's begint. Sterker nog: Je kunt beter gelijk op de hoogte gaan lopen die jij mooi vindt, want dan heb je één keer blaren en daarna niet meer. Terwijl als je langzaam de hoogte opbouwt, dan heb je elke keer dat je een stukje hoger neemt weer blaren. Kortom: De lage sleehakken de wereld uit!

Ehh, nog even iets: De lage sleehak is alleen lelijk bij van die ballerina's. Bij sandaaltjes of andere soort schoenen kunnen ze wel leuk staan. Weet je niet zeker of het nog kan? Twijfel niet en stuur me een mailtje ;) : beoriginal016@gmail.com

2. Ecco/bandjesschoenen

Iehhl, zó lelijk. Ik snap heust wel dat als je moeilijke voeten hebt en je wat ouder bent, het allemaal niet meer zo soepel gaat als bij jongeren, maar je hebt toch ook wel modieuze comfortschoenen? Het walgelijkste is nog dat ze dit soort comfortschoenen altijd proberen een soort van modieus te maken, maar ik weet niet wie er van alle ontwerpers de mode volgt? Dat zullen er niet veel zijn...

3. Comfortsandalen

Terwijl ik op zoek was voor een plaatje bij de Ecco/bandjesschoenen, kwam ik dit soort sandalen tegen. Ik zie het al helemaal voor me: Streepjessokken erin en stappen maar!

4. Witte schoenen

Dit zal misschien sommige mensen verbazen, maar ik vind witte schoenen echt zó Not Done. Ten eerste worden ze supersnel vies, wat er dus totaal niet verzorgd uitziet. Ten tweede beschadigen ze supersnel, wat er dus sloeberig (sorry voor het woord, maar ik wist niks anders ;) uitziet en ten derde vind ik het al helemaal afschuwelijk als iemand van de gasten op een trouwerij witte schoenen/kleding aanheeft. Het hoort niet volgens de etiketten en dat vind ik helemaal terecht. Er zijn twee uitzonderingen dat witte schoenen kunnen:

1. Op je bruiloft natuurlijk.

2. Als het sandaaltjes zijn.

3. Als het gympen/sneakers zijn. Witt gympen/sneaker zijn zooo gaaf!

Voor de rest: Don't do it!

5. Crocs

Haha, volgens mij zijn heel veel mensen het hierin wel met mij eens. Hier kunnen we lang of kort over praten, maar Crocs zijn écht uit. Sommige mensen zeggen dan: Maar het loopt zo lekker. Nou, vergeet het maar want uit onderzoek is gebleken dat Crocs enorm slecht voor je knieën en benen zijn. Door de zachte zool zijn je knieën en benen constant aan het corrigeren waardoor ze snel slijten. Weg met die dingen dus!

Sorry dat dit artikel pas zo laat op de dag online komt, maar het is nog zaterdag ;) Fijn weekend allemaal! xxx

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Zaterdag 18 juni

3 lelijke en 3 mooie fashiontrends summer 2016

Al een tijdje ben ik best wel geïnteresseerd in de mode. Dit is enorm bijzonder, want ik ben totáál geen modemens ;). Ik vind ook dat mensen hun eigen stijl en smaak moeten creëren en niet moeten kijken naar 'wat in de mode is'. Natuurlijk zijn er echt wel items die écht niet meer kunnen, maar dat moet iedereen snappen, toch? ;)

Lelijk

1. Pailletten

Sorry jongens, maar ik vind pailletten echt vre-se-lijk! Het oogt ordinair en glimt veel te veel. Natuurlijk zijn er items en outfits waarbij pailletten chic en netjes staan, maar ik vind het over het algemeen meer iets voor carnaval ofzo ;)

2. Strepen en pyjamas

Je snapt toch niet dat die modellen hier vol trots en zonder schaamte in kunnen lopen? Ik zou gillend wegrennen! Strepen en wijde 'pakken' zijn helemaal hip. Die twee bij elkaar is totaal geen goede combinatie, want nu lijkt het net een boevenpak of de pyama van je vader. Nou ik weet niet met welke je liever over straat zou willen...

3. Sportieve look

Het lijkt een beetje op de jaren 80. Foute kleuren bij elkaar, een beetje oversized en 33 verschillende printjes in één look. Kortom: Een vreselijke look die in 2016 écht niet meer kan... Toch?

Mooi

1. Strikken

Ik hou van strikken. Ze zijn zó schattig! Dit is natuurlijk totaal niks voor de sportieve mensen onder ons, maar als je mij een keuze laat maken tussen pailletten en strikken, dan weet ik het wel! ;)

2. Off-shoulder

Jaja, ik weet dat ik meer een meisje-meisje ben ;). Alles wat schattig is, heeft mijn aandacht. Daarom vind ik dit off-shoulder topje zó leuk!

3. Lange vesten

Ik weet dat de zomer er aankomt, maar deze lange jassen/vesten zijn zo leuk dat ik ze tóch even wilde laten zien. Het is ook een trend die bijna iedereen wel leuk vind en die je daarom ook best veel ziet. Love it! <3

Zo, mijn zaterdagartikeltje is weer klaar! Superleuk om te schrijven! Fijn weekend iedereen en geniet ervan! <3

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.