Home » DIY

Maandag 15 november

Handlettering Deel 1

Hoi allemaal! Sinds korte tijd heb ik een nieuwe hobby en ik kan je vertellen dat het heeeel verslavend is! Ik kwam namelijk een Instagrampagina tegen die allemaal leuke handlettering tekeningen maakt. Eerst dacht ik dat het heel moeilijk zou zijn, maar ik ben het gaan proberen en eigenlijk viel het reuze mee! Het enige wat je nodig hebt is een potlood, lineaal, fineliner, gum en papier! Ik heb een filmpje op mijn kanaal geplaatst met enorm snel afgespeeld hoe ik een handletteringkaartje maak. Hier ben ik denk ik wel zo'n anderhalf uur mee bezig geweest, dus denk niet dat ik het reuzesnel kan en ff een kaartje maak! Hieronder heb ik een paar foto's van mijn creaties neergezet. Hopelijk kunnen jullie hier inspiratie uithalen! Ik zou zeggen: Let's get started!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Zaterdag 2 juli 2016

DIY Ketting met kwastje

Hoihoi! Zoals beloofd heb ik een video gemaakt waarin ik laat zien hoe je heel erg makkelijk zelf een ketting maakt met daaraan een schattig kwastje. Zelfs mensen die totaaal niet creatief zijn, kunnen dit. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel de video! Veel succes met uitproberen! Doeidoei!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

maandag 27 juni

 DIY Ombre

Sorry, sorry, sorry en nog eens sorry. Ik probeer altijd op zaterdag iets te posten. Zaterdag is ook een soort van 'mijn postdag'. Maar omdat ik zó druk ben met het leren voor de toetsweek, had ik écht geen tijd om deze video op mijn blog te zetten. Ik heb 'm een poosje terug al gemaakt voor 'een inspiratieloos moment', maar hij kan natuurlijk ook prima gebruikt worden voor 'een tijdloos moment' ;). Hij staat ook al een tijdje op YouTube, dus daarom zou ik zeggen: Abonneer op mijn kanaal 'Happiness4life'. Dan zie je als eerste dat er weer een nieuwe video online is, al voordat ik 'm überhaupt op m'n blog kan zetten! Veel plezier met kijken en tot de volgende keer, doeidoei!